HUR GÖR MAN?

Vunja™ QuickFill Flaska Vunja Gel Blaster Sverige Quick re fill Gelblaster vattenflaska sverige påfyllnings flaska

VATTENKULOR

För att få vattenkulorna att expandera är en enkel process som kan göras på ett par olika sätt. Här är en steg-för-steg guide för att använda våra vattenkulor.

1. Förbered: Fyll en behållare rikligt med vatten. Det går inte att ha för mycket vatten, bara för lite! Tänk på att inte använda smutsigt vatten. Vatten direkt från kranen fungerar bra. Om smuts till slut hamnar i gelblastern kan det påverka dess prestanda.

2. Lägg i vattenkulorna: Lägg vattenkulorna i behållaren med vatten. Det behövs inte mycket kulor. De expanderar otrlogt mycket jämfört med dess torra storlek.

Tips: testa med mindre mängd kulor till en början. Det är viktigt att alla kulor har tillräckligt med vatten för att fullt kunna exandera. Se videon nedanför för att få en idé om hur du kan förbereda din vattenkulor.

3. Låt det stå: Låt vattenkulorna ligga i vattnet i ca 3-5 timmar. De kommer ej att överexpandera. Om de ej expanderat tillräckligt kommer de ej fungera på ett korrekt sätt.

4. Ta ut vattenkulorna: När de expanderat fullt, använd en sil och häll bort allt vatten. Gelblastern kan ta skada om för mycket vatten är kvar bland kulorna.

5. Använd vattenkulorna: Nu är vattenkulorna redo att användas i din gelblaster.

GELBLASTER

Installation och användning av våra Gelblasters är en relativt enkel process. Här är en steg-för-steg manual om hur man installerar och använder en Gelblaster från Vunja:

1. Sätt ihop Gelblastern: Ta ut den valda Gelblastern från lådan och sätt ihop den enligt de instruktionerna som medföljer. Detta innefattar hur man fäster kolven, pipan och magasinet.

2. Ladda batteriet: Öppna batterifacket och sätt i det medföljande batteriet.

OBS - Ladda batteriet fullt innan du använder pistolen.

3. Ladda magasinet: Fyll magasinet med Vattenkulor och sätt i det i gelblastern.

4. Sikta och skjut: Sätt på valt läge (manuellt/automat), sikta mot målet och tryck på avtryckaren för att skjuta.

!! Båda modellerna har ett single-fire-läge där den endast skjuter en vattenkula. På G1:an; har en liten spärr på höger sida. Om den är i sitt högsta läge är den i automat-mode. För att sätta den i single-fire, sätt spärren i sitt nedersta läge, dra toppen av gelblastern bakåt, och avfyra. På M1:an; har du en spak på höger sida vrid den till ikonen med ett sträck över. Dra bak den orangea spaken mot dig och avfyra.

5. Ladda om: När magasinet är tomt, ta ut det från pistolen och fyll det med fler gelkulor. Det finns en knapp på sidan av båda modellerna som släpper på magasinet.

6. Rengör pistolen: Rengör pistolen regelbundet för att förhindra problem med dess prestanda.

  • ANVÄNDING AV GELBLASTER

    Rekommenderad ålder: 12+. Denna produkt ska användas med säkerhet. Medskickad säkerhetsutrustning ska användas, Batteriet laddas under översikt, ej under natten. Produkten kan endast brukas med vattenpärlor från vunja.se, Andra vattenpärlor kan förstöra Produkten. Produkten kan mistas för ett riktigt vapen, därför ska dessa endast bäras inom privat mark där involverade är medvetna om att det är ett leksaksvapen. Sikta EJ mot ansikten.

  • FÖRVARING AV GELBLASTER & VATTENKULOR

    Rumstempererat. Förslagsvis undangömd för att undvika förbipasserande att mista Gelblastern för annat.

    Vattenkulor som har utsatts för vatten håller upp till 3 månader. Oanvända har inget utgångsdatum. Notera att använda kulor kan dehydrera vilket betyder att deras storlek minskas. Tillsätt då mer vatten för att uppnå korrekt storlek igen, 7-8mm. Vattenkulor bör ej förtäras, undvik att husdjur kommer åt.