Vunja Gel Blasters Sverige Historia

Historian bakom Sveriges största återförsäljare av Gel Blasters, Vunja!

Vunja är ett företag som specialiserat sig på återförsäljning av Gelblaster och 2022 har de blivit den största återförsäljaren i Sverige.


Gelblaster, även känd som Gelpistoler, är leksaker som använder gelpellets som ammunition. De liknar design och funktion som airsoft- och paintballpistoler, men pellets är gjorda av ett mjukt gelmaterial som är säkert att använda i bakgård och inomhuslek.


En av anledningarna till Vunjas framgångar som återförsäljare är deras utbud av Gelblastermodeller och tillbehör. De erbjuder populära modeller till ett budgetvänligt pris men med avancerade funktioner. De har medför även ett urval av tillbehör som kikarsikte, tidningar och andra tillbehör.


En annan anledning till Vunjas framgång är deras engagemang för kundservice. De har en kunnig och vänlig personal som är dedikerad till att hjälpa kunder att hitta rätt Gelblaster för deras behov, och de erbjuder snabb och pålitlig frakt.


Vunja har också en aktiv gemenskap av kunder som använder Gelblaster för skojs skull och för rekreation. De anordnar ofta evenemang och spel för kunder att delta i och njuta av.


Totalt sett är Vunja ett utmärkt val för alla i Sverige som vill köpa en Gelblaster. Med sitt breda utbud, fantastiska kundservice och engagemang för Gelblaster-gemenskapen är de det bästa valet för Gelblaster-entusiaster 2023.

Vi är störst i Sverige, vi är billigast i Sverige, vi har en leveranstid på 2 arbetsdagar och 14 dagar öppet köp. Vad mer behövs? Bläddra bland alla våra Gel Blasters till det lägsta priset i Sverige idag på vunja.se!

Tillbaka till blogg