Olika lekar med Gelblasters!

Gel blasters är en rolig och utmanande lekform

som är perfekt för både unga och gamla. De fungerar som en mellanting mellan airsoft och paintball och erbjuder samma spänning som en riktig skytte-lek. Men vad finns det för olika spel man kan köra med gel blasters? Här är några av de mest populära alternativen.

  1. Krigsspel - Detta är det mest klassiska spelet man kan spela med gel blasters. Du kan delta i lag eller individuella matcher, där målet är att besegra motspelarna genom att träffa dem med vattenkulor.

  2. Jakt - I denna version spelar du jägare och får leta efter och fånga skatter eller fiender.

  3. Zombier - Samma som krigsspel, men där en del av spelarna är zombier som ska försöka "smitta" de andra spelarna med vattenkulor.

  4. "Capture the Flag - Detta är ett lagspel där målet är att skydda din egen flagga och samtidigt försöka stjäla flaggan från motspelarna.

  5. Heist - I detta spel är målet att stjäla någonting från en plats och föra det till en annan säker plats, medan man undviker motspelarnas attacker.

Dessa är bara några av de många olika spel man kan spela med gel blasters. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare, så är detta en rolig aktivitet som du kan dela med vänner eller familj. Så samla ihop dina vänner, välj ett spel och ha kul!

Vi är störst i Sverige, vi är billigast i Sverige, vi har en leveranstid på 2 arbetsdagar och 14 dagar öppet köp. Vad mer behövs? Bläddra bland alla våra Gel Blasters till det lägsta priset i Sverige idag på vunja.se!

Tillbaka till blogg